Webwinkel-menu

Wat is WineMatters

Udo in Zuid-Afrika

Udo in Zuid-Afrika

WineMatters verkoopt een selectie van de beste Zuid-Afrikaanse wijnen. Eigen import, geen tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Udo Göebel MV heeft in Zuid-Afrika interessante en spannende wijnen ontdekt bij kleine familiebedrijven. De meeste wijnen zijn exclusief via WineMatters verkrijgbaar en het zijn stuk voor stuk bijzondere wijnen, waar we apetrots op zijn. De prijs is ook bijzonder. We importeren de wijn zelf en brengen het rechtstreeks bij de liefhebber. Dat zorgt voor een buitengewoon redelijke prijs.

Wijn kopen online

Bestellen bij WineMatters is eenvoudig en veilig. Het volledige assortiment is via onze internetsite te koop. Persoonsgegevens worden beschermd en de betaling verloopt via iDEAL, een gegarandeerd veilige methode. Heb je hulp nodig, of wil je liever telefonisch of via de post bestellen, dan kan dat ook. Neem even contact op met WineMatters om dat te regelen: 06 18334966.

Thuis bezorgen of ophalen

De bestelling wordt thuisbezorgd. Voor bestellingen tot € 10,- vragen we een tegemoetkoming in de verzendkosten van € 7,50. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis bezorgd. Je kunt de wijnen ook komen ophalen bij onze opslag in Heemskerk. De kosten zijn dan € 5,-. Neem wel even contact op om een afspraak te maken.

Wijn proeven

WineMatters houdt regelmatig proeverijen waar (een deel van) de wijnen kunnen worden geproefd.

Wijnreizen

WineMatters organiseert regelmatig wijnreizen naar Zuid-Afrika.

Nog meer?

WineMatters kan proeverijen op locatie organiseren. Wat dacht je van een Zuid-Afrikaanse personeelsborrel? Een workshop Zuid-Afrikaanse wijn? Of een lezing over Zuid-Afrika? Kan allemaal. Ook is Udo beschikbaar voor advieswerk of andere wijn-gerelateerde opdrachten. Neem even contact op met WineMatters om de mogelijkheden te bespreken: 06 18334966 of udo@winematters.nl.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

UA-59020202-1