Webwinkel-menu

Dutch Wine Sisters en WineMatters event

Kom proeven, genieten én leren op een van de meest bijzondere WineMatters proeverijen ooit!

Ingrediënten: Beursplein 5, Dutch Wine Sisters, Niels Verburg, veel wijn en lekkere hapjes.

We starten op 19:00 met een presentatie van de Dutch Wine Sisters, Angélique Chamboné (Chamboné Wijnstijl..nét even anders…) en Marieke Kruize (Wijnzinnig). Samen reisden ze het afgelopen voorjaar naar Zuid-Afrika om stage te lopen bij Luddite, Scali, Grangehurst en Springfontein. 5 weken lang dompelden ze zich letterlijk en figuurlijk onder in het leven van deze gepassioneerde wijnmakers en hun familie. Ze mochten achter de schermen meekijken, meeproeven en vooral ook meewerken in de wijngaard en de kelder.  Tijdens de presentatie nemen ze je in woord, maar vooral ook in beeld, mee naar de verschillende wijnhuizen.

Na de presentatie zijn er wijnen te proeven van Luddite, Scali, Groot Parys, Grangehurst en Springfontein. Niels Verburg is zelf aanwezig en geeft uitleg over zijn speciale wijnen uit Botrivier. Angélique en Marieke kunnen alle vragen beantwoorden en verder vertellen over hun avonturen. Er zullen lekkere hapjes geserveerd worden. Uiteraard kan je alle wijnen met korting bestellen.

Deelname aan dit unieke event is gemaximeerd op 50 deelnemers en de bijdrage aan de kosten zijn € 27,50 p.p.

Wat: wijnproeverij en lezing

Waar: bestuurskamer van Beursplein 5 Amsterdam (loopafstand van Amsterdam CS)

Wanneer: donderdagavond 25 oktober van 18:30 t/m 22:00 (ontvangst tussen 18:30 en 19:00)

Bijdrage: € 27,50 pp

Beursplein 5 is goed te bereiken met het openbaar vervoer dankzij de ligging op 8 minuten lopen van NS station Amsterdam Centraal. Parkeergarage Bijenkorf ligt naast het pand als je met de auto komt.

 

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

UA-59020202-1